0318 523 911
roos

Groot in het kleine


Team Wol

Team Wol is 24 uur per dag bereikbaar op nummer 06-12036249.

Tot deze groep behoren: Janneke, Marianne, Elise en Ellen.

 

 

Janneke de Vrij


Wie is Janneke?
Sinds 2000 werkzaam in Veenendaal ♦ Veenendaal, de plaats waar ze geboren is en via een omweg weer is beland ♦ getrouwd met André (in 2005) en moeder van Anne Mette (2007), Fieke (2009)  en Floris (2011) ♦ nuchtere insteek (vele wegen die naar Rome leiden) ♦ recht door zee en spontaan ♦ verdiept zich graag in de theoretische kant van verloskunde om daarvanuit de praktijk zo goed mogelijk vorm te geven. Verloskunde heeft haar hart. Elke keer weer bijzonder om bij het wonder van een geboorte aanwezig te zijn en vrouwen met hun partners te mogen begeleiden in het proces naar ouderschap ♦ Naast het werk neemt het gezin een grote plaats in ♦ loopt voor conditie 1-2 keer per week hard ♦ houdt van lekker te koken, gaat ook graag op z’n tijd uit eten ♦ leest graag een goed boek

 

 

Marianne Kraaij


Wie is Marianne?
Betrokken en ervaren ♦ enthousiast en toegewijd ♦ oog voor vernieuwing ♦  blijft graag leren ♦ zorgzaam en geduldig ♦ actief betrokken bij een jonge kerk ♦ na hard werken lekker relaxen met een goed boek, dagje uit met vrienden of familie, of wellness ♦ sport: tennis ♦ geniet van zon en leuke oude stadjes (Italië) ♦ natuur en bergen: huttentochten en via ferrata's met mijn man zijn favoriet ♦  trots op onze zoon Jesse en dochter Suzanne (volwassen inmiddels) ♦ hoopt nog heel veel jaren te kunnen werken in dit bijzondere vak. 

 

 

Elise Boere


Wie is Elise?
Verloskundige, echoscopiste en anticonceptie bekwaam ♦ opgegroeid met 3 zusjes ♦ ervaring met verloskunde in Oeganda - wil graag eens terug! ♦ danst modern en jazz ♦ kijkt op zondag graag voetbal en Formule 1 ♦ mantelzorgster ♦ verslindt soms boeken en dan weer tijden veel te weinig ♦ gaat graag uit eten en koffie drinken ♦ bestuurslid ♦ als verloskundige lief, waakzaam, rustig en daadkrachtig met een groot vertrouwen in de fysiologie.

 

 

Ellen Verkerk


Wie is Ellen?
Sinds 1998 verloskundige ♦ in Jemen gewerkt en spreekt Arabisch ♦ in haar vrije tijd graag buiten in de natuur ♦ regelmatig een weekend naar Zeeland, maar houdt ook van reizen verder weg ♦ altijd gezellig als de neefjes en nichtjes bij tante Ellen komen logeren! ♦ enthousiast en gedreven ♦ luisterend oor. Wist je dat Ellen is ook vrouwencoach is? ♦ begeleider Centering Pregnancy en bekwaam in het plaatsen van spiralen.