0318 523 911
roos

Groot in het kleine


Renate in team oranje

Beste zwangeren & partners,

Mijn naam is Renate Groeneveld, ik ben 22 jaar en woon in Veenendaal. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van de opleiding tot verloskundige in Amsterdam en hoop ik af te studeren!

Als klein meisje was ik al gefascineerd door alles wat met de zwangerschap en bevalling te maken heeft, waardoor ik gelijk wist dat ik deze opleiding wilde gaan doen. Super blij was ik dan ook toen ik gelijk werd toegelaten. Andere dingen waar ik blij van word zijn een goed boek met een cappuccino erbij, op het terras zitten in de zon en muziek luisteren. Ook geniet ik er enorm van om als tante op te passen op mijn nichtjes en neefjes en hen te zien opgroeien.

Van 19 april t/m 10 juli zal ik stage komen lopen bij Verloskundigen Veenendaal! Ik kijk uit naar alles wat ik hier ga leren om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te mogen gaan en om jullie te gaan ontmoeten. Je kunt mij tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling en de kraamvisites. Als je liever niet hebt dat ik erbij ben, geef dat dan gerust aan.

Hopelijk tot snel!

Kayleigh in team blauw

Beste aanstaande mama’s en papa’s,

Ik zal mijzelf even voorstellen! Mijn naam is Kayleigh Schuttenhelm en als verloskundige in opleiding zal ik de aankomende maanden stage lopen bij Verloskundigen Veenendaal. Na 5 jaar ben ik dan aangekomen bij mijn allerlaatste stage. Ik kijk er erg naar uit om jullie te leren kennen en nog meer ervaring op te doen binnen het vak. Naast mijn passie voor het vak verloskunde mag ik mijzelf ook een redelijke amateurbakker noemen. In mijn vrije tijd bak ik dan ook graag de lekkerste taarten, koekjes en andere lekkernijen. Naast bakken ben ik regelmatig te vinden op de skeelers of in het bos voor een lange wandeling. Van 28 maart tot 27 mei kunnen jullie mij tegenkomen tijdens de spreekuren, bevallingen of gedurende het kraambed. De wensen van jou en je partner tijdens deze bijzondere periode staan bij mij voorop. Mocht je je niet prettig voelen bij mijn aanwezigheid, kun je dit altijd aangeven.

Ik hoop jullie natuurlijk snel tegen te komen!

Groetjes, Kayleigh

Studenten

Om de verloskunde in Nederland op een hoog kwaliteitsniveau te houden, is veel praktijkervaring nodig voor toekomstig verloskundigen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat studenten de mogelijkheid hebben om stage te lopen in een verloskundigenpraktijk.

Wij werken voornamelijk samen met de opleiding in Amsterdam. De studenten lopen mee tijdens spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Afhankelijk van het leerjaar van de student, zal er alleen worden meegekeken, of zullen ook handelingen door de student worden verricht onder supervisie van één van ons. Indien je hier bezwaar tegen hebt, kun je dit uiteraard aan ons kenbaar maken.  

Als er een student in onze praktijk stage loopt, kun je op deze pagina informatie vinden.

Wij hopen dat onze studenten veel van jullie mogen leren, want zonder ervaring... geen verloskundigen!