0318 523 911
roos

Groot in het kleine


Student Noah in team oranje

Hallo allemaal! Mijn naam is Noah en ik ben tweedejaars verloskundige in opleiding. Ik ben 21 jaar oud, ik kom uit Veenendaal en ik studeer aan de Verloskunde Academie in Amsterdam. De komende tien weken zal ik hier meelopen in de praktijk!Ik zal vanaf 8 november tot en met 14 januari meelopen in team Oranje. Je kunt mij tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling en kraamvisites. Mocht je mijn aanwezigheid niet prettig vinden, dan kun je dit ten alle tijden aangeven. Nog even kort over mijzelf: naast mijn studie werk ik als bijbaan in het onderwijs, heb ik een tijdje verpleegkunde gestuurd en ben ik dol op wintersporten, reizen en lezen! Ik kijk ernaar uit jullie tot ontmoeten en hopelijk tot snel!

Noah

Studenten

Om de verloskunde in Nederland op een hoog kwaliteitsniveau te houden, is veel praktijkervaring nodig voor toekomstig verloskundigen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat studenten de mogelijkheid hebben om stage te lopen in een verloskundigenpraktijk.

Wij werken voornamelijk samen met de opleiding in Amsterdam. De studenten lopen mee tijdens spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Afhankelijk van het leerjaar van de student, zal er alleen worden meegekeken, of zullen ook handelingen door de student worden verricht onder supervisie van één van ons. Indien je hier bezwaar tegen hebt, kun je dit uiteraard aan ons kenbaar maken.  

Als er een student in onze praktijk stage loopt, kun je op deze pagina informatie vinden.

Wij hopen dat onze studenten veel van jullie mogen leren, want zonder ervaring... geen verloskundigen!