0318 523 911
roos

Groot in het kleine


Inschrijven

Voor inschrijvingen kun je contact opnemen met één van onze assistentes (op werkdagen van 08.30u-12.30u via telefoonnummer 0318-523911) of door het aanmeldformulier op de website in te vullen. Indien je het aanmeldformulier invult, bellen wij je binnen 2 werkdagen om een afspraak te maken.

Je kunt je al aanmelden als je een positieve zwangerschapstest hebt. Later in de zwangerschap aanmelden, bijv. omdat je verhuisd bent of eerder onder controle van een gynaecoloog bent geweest kan natuurlijk altijd. Het is ook fijn als je je vast aanmeldt voor de kraambedcontroles als je bij de gynaecoloog onder controle bent. Je kunt dan vast voor een kennismakingsgesprek komen, als je dat wilt.
Zwangeren uit de volgende woonplaatsen kunnen zich aanmelden in de praktijk:
Veenendaal, Overberg, de Klomp, Ederveen, Renswoude, Elst, Amerongen, Achterberg en randgebieden rondom Veenendaal (o.a. Ede, Bennekom, Rhenen).

Als je voorkeur hebt voor indeling in een bepaalde groep kan je dit altijd aangeven. Als je eerder bij een bepaalde groep onder controle geweest bent word je in principe automatisch weer in dezelfde groep ingedeeld.

Wanneer je onder begeleiding van de gynaecoloog bevallen bent, en je wilt je aanmelden voor het verzorgen van je kraambedcontroles verzoeken we je, de thuiskomst  telefonisch te melden. In het weekend of als je 's morgens niet hebt kunnen bellen kun je je thuiskomst melden aan de dienstdoende verloskundige (oranje 06-12036249, blauw 06-12337836). (zie ook kraambed).