0318 523 911
roos

Groot in het kleine


Waarneemsters

Op dit moment zijn er meerdere waarneemsters in de praktijk werkzaam. Zij vangen de ziektes en vakanties van de verloskundigen op. Hieronder stellen zij zich aan je voor:

 

Marijke Noorlander

 

Wie is Marijke?

Woonachtig in de Alblasserwaard ♦ Woont samen met Arend en is moeder van Jordi (10 jaar) ♦ Heeft een hond en een kat ♦ Houdt van koken en lekker eten ♦ Zit graag achter de naaimachine ♦ Heeft een enorme voorliefde voor schoenen (heeft er zoveel dat er een aparte kast moest komen) ♦ Gaat graag op vakantie naar Scandinavische landen ♦ Ziet  verloskunde als een samenwerking tussen verloskundige en cliënt, een zwangere heeft wat aan mijn voorlichting en zorg, maar een verloskundige kan pas afgestemde zorg verlenen als de cliënt de juiste informatie over zichzelf wilt delen. Het een kan niet zonder het ander! 

 

 

Elise Boere

 

Wie is Elise?

Verloskundige, echoscopiste en anticonceptie bekwaam ♦ opgegroeid met 3 zusjes ♦ ervaring met verloskunde in Oeganda - wil graag eens terug! ♦ danst modern en jazz ♦ kijkt op zondag graag voetbal en Formule 1 ♦ mantelzorgster ♦ verslindt soms boeken en dan weer tijden veel te weinig ♦ gaat graag uit eten en koffie drinken ♦ bestuurslid ♦ als verloskundige lief, waakzaam, rustig en daadkrachtig met een groot vertrouwen in de fysiologie.