0318 523 911
roos

Groot in het kleine


Waarneemsters

Op dit moment zijn er meerdere waarneemsters in de praktijk werkzaam. Zij vangen de ziektes en vakanties van de verloskundigen op. Hieronder stellen zij zich aan je voor:


Wie is Loes?
waarneemster bij team blauw en af en toe oranje ♦ flexibel, geduldig en avontuurlijk ♦ interesse voor andere culturen ♦ roots in de Achterhoek ♦ thuis geboren ♦ gewerkt in o.a. Achterhoek, Eindhoven en Amsterdam: ze is het hele land rond geweest ♦ eind 2015 verhuist naar Veenendaal (ja, voor de liefde!) ♦ in de vrije tijd: freubelen, dansen, sportschool, reizen, kamperen en bezig met de bouw van een nieuw huis!


Wie is Marianne?
Waarneemster in team oranje ( een vertrouwd gezicht) ♦ betrokken en ervaren ♦ enthousiast en toegewijd ♦ oog voor vernieuwing ♦  blijft graag leren ♦ zorgzaam en geduldig ♦ actief betrokken bij een jonge kerk ♦ na hard werken lekker relaxen met een goed boek, dagje uit met vrienden of familie, of wellness ♦ sport: tennis ♦ geniet van zon en leuke oude stadjes (Italië) ♦ natuur en bergen (huttentochten!) ♦ 25 jaar getrouwd (!) ♦  trots op haar zoon Jesse en dochter Suzanne (jongvolwassen allebei) ♦ hoopt nog heel veel jaren te kunnen werken in dit bijzondere vak. 

 

 

 

Voor de zomerperiode neemt Kisten van de Lustgraaf ook bij ons waar. Ze heeft begin van dit jaar ook al bij ons waargenomen en is dus een bekende in de praktijk.