0318 523 911
roos

Groot in het kleine


Waarneemsters

Op dit moment zijn er meerdere waarneemsters in de praktijk werkzaam. Zij vangen de vakanties van de verloskundigen op. Hieronder stellen zij zich aan je voor:

 

Conny Livestro (blauw)


Wie is Conny?
Getrouwd met Alexander ♦ sinds 2014 verloskundige ♦ als verloskundige wordt ze beschreven als rustig, doortastend, empatisch ♦ verlangt een rots in de branding te zijn voor de barende en haar partner ♦ is elke keer opnieuw verwonderd over het nieuw gegeven leven ♦ sinds 2016 werkzaam als waarneemster voor verschillende praktijken in de regio ♦ in haar vrije tijd besteedt ze graag tijd met haar neefjes en nichtjes ♦ geregeld achter de naaimachine te vinden ♦ geniet met haar man graag van de rust op Vlieland.

 

Marijse Quartel (oranje)


Wie is Marijse?
Waarneemster bij team Oranje ♦ wist vanaf haar 13e dat ze verloskundige wilde worden ♦ sinds 2007 werkzaam als verloskundige: in diverse praktijken en in een ziekenhuis ♦ start van een nieuw leven blijft bijzonder! ♦ is geduldig, rustig en betrokken ♦ biedt graag zorg die past bij wat iemand nodig heeft ♦ getrouwd met Daniel ♦ moeder van 3 kinderen: Benthe (2010), Jesse (2013) en Isa (2016) ♦ woont sinds een jaar in Veenendaal ♦ hobby’s: hardlopen, interieur, lezen ♦ houdt van chocolade en kan liters thee drinken.

Yvonne Arntz (oranje)


Wie is Yvonne?
Geboren in Wijchen ♦ afgestudeerd in sport- en bewegingseducatie ♦ mijn passie voor de geboortezorg gevolgd en verloskunde gaan studeren in Rotterdam ♦ in 2021 moeder geworden van Lynn ♦ pakt graag een terrasje met wat vrienden ♦ in de zomer aan strandjes te vinden ♦ als verloskundige engelengeduld en uitgaande van de kracht van moeder en kind.