0318 523 911
roos

Groot in het kleine


Waarneemsters

Op dit moment zijn er meerdere waarneemsters in de praktijk werkzaam. Zij vangen de vakanties van de verloskundigen op. Hieronder stellen zij zich aan je voor:

 

Marijke Noorlander

 

Wie is Marijke?

Woonachtig in de Alblasserwaard ♦ Woont samen met Arend en is moeder van Jordi (10 jaar) ♦ Heeft een hond en een kat ♦ Houdt van koken en lekker eten ♦ Zit graag achter de naaimachine ♦ Heeft een enorme voorliefde voor schoenen (heeft er zoveel dat er een aparte kast moest komen) ♦ Gaat graag op vakantie naar Scandinavische landen ♦ Ziet  verloskunde als een samenwerking tussen verloskundige en cliënt, een zwangere heeft wat aan mijn voorlichting en zorg, maar een verloskundige kan pas afgestemde zorg verlenen als de cliënt de juiste informatie over zichzelf wilt delen. Het een kan niet zonder het ander! 

 

Henriëtte Berbee

Wie is Henriëtte?

Verloskundige sinds 2006 ♦ sinds 2010 echoscopiste ♦ woon in Veenendaal Oost ♦ getrouwd met Bas en trotse moeder van Jelte (2015) en Sietse (2019) ♦ vakanties naar de bergen om daar lekker te wandelen in de zomer en de winter ♦ lekker koken en eten ♦ samen wandelen in het bos en op de heide ♦ zorgzaam en betrokken ♦ samen zoeken wat iemand nodig heeft ♦ enthousiast, rustig en gezellig ♦ de geboorte van een kind blijft een heel bijzonder moment om in te mogen delen.