0318 523 911
roos

Groot in het kleine


Waarneemsters

Op dit moment zijn er meerdere waarneemsters in de praktijk werkzaam. Zij vangen de ziektes en vakanties van de verloskundigen op. Hieronder stellen zij zich aan je voor:

 

 

 

Loes Bisselink


Wie is Loes?
waarneemster bij team blauw en af en toe oranje ♦ flexibel, geduldig en avontuurlijk ♦ interesse voor andere culturen ♦ roots in de Achterhoek ♦ thuis geboren ♦ gewerkt in o.a. Achterhoek, Eindhoven en Amsterdam: ze is het hele land rond geweest ♦ eind 2015 verhuist naar Veenendaal (ja, voor de liefde!) ♦ in de vrije tijd: freubelen, sportschool, reizen en kamperen.

 

 

Anne van Dellen


Wie is Anne?

Mijn naam is Anne van Dellen, ik werk als waarneemster bij deze praktijk in team blauw. Ik ben verloskundige sinds 2006, heb een aantal jaar in Engeland gewerkt en de afgelopen 6 jaar als waarneemster in veel verschillende praktijken door heel Nederland. Ik heb 2 volwassen kinderen die allebei in Engeland wonen. In mijn vrije tijd speel ik graag piano, zing in een koor en hou van lange wandelingen maken. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten tijdens de spreekuren.

 

 

Marise Hootsen


Wie is Marise?

Waarneemster in team oranje ♦ Geboren en getogen in Achterberg ♦ Gedreven verloskundige ♦ Vindt persoonlijke aandacht en cliëntgerichte zorg belangrijk ♦ Geïnteresseerd in wetenschappelijk onderzoek binnen de verloskunde ♦ Master Midwifery Science op zak ♦ Lekker sportief: sportschool, hardlopen (mudrun’s) en zwemmen ♦ Dol op haar viervoetige labrador.