0318 523 911
roos

Groot in het kleine


Waarneemsters

Op dit moment zijn er meerdere waarneemsters in de praktijk werkzaam. Zij vangen de ziektes en vakanties van de verloskundigen op. Hieronder stellen zij zich aan je voor:

Mijn naam is Angela Hochstenbach en ik ben ondertussen alweer 12 jaar verloskundige. Oorspronkelijk kom ik uit Limburg, maar heb altijd met veel plezier op een ander deel van de Veluwe gewerkt. Onlangs heb ik besloten om met mijn partner naar Veenendaal te verhuizen en kom hier vanaf mei in de praktijk werken.  Ik zie er naar uit om jullie te leren kennen en te begeleiden. Tevens ben ik ook opgeleid om echo’s te maken en bevoegd om spiraaltjes te zetten. Mijn werk voer ik met veel passie, gedrevenheid en liefde uit. En ben daarom ook erg dankbaar dat ik jullie mag bijstaan in de meest bijzondere periode in jullie leven. Naast mijn werk houdt ik mij bezig met hardlopen, mountainbiken, motorrijden, lekker koken en bakken, sushi eten met vrienden, zingen, wintersport, verre zonvakanties en hierbij genieten van al het moois dat moeder natuur te bieden heeft. Angela doet voornamelijk spreekuur en diensten voor team Oranje.

Mijn naam is Henriëtte Berbee-Boon. Van kleins af aan heb ik verloskundige willen worden. Het leek mij heel erg leuk om met zwangeren en kleine baby's te werken. Na de middelbare school heb ik in Rotterdam de opleiding tot verloskundige gevolgd. Sinds 2006 werk ik met heel veel plezier dan ook echt als verloskundige. Sinds die tijd heb ik in verschillende praktijken in het land gewerkt.Begin 2010 heb ik de echo cursus afgerond, waardoor ik nu ook de termijnecho's en de groeiecho's maak. Dit vind ik een hele leuke aanvulling op het vak. Het is bijzonder om al voor de geboorte iets meer van je kindje te zien.De periode van zwanger zijn en bevallen is een heel bijzondere en spannende tijd. Daarom vind ik het mooi om juist in deze tijd mensen bij te staan. Zodat iedereen ook positief hier op terug kan kijken. Het blijft een hele mooie en bijzondere ervaring om bij de geboorte van een kind te mogen zijn. Zelf ben ik sinds 2015 de trotse moeder van een zoon Jelte. Graag ben ik met hem actief bezig en van hem aan het genieten. Verder bent ik graag buiten actief. Het liefst ga ik naar de bergen om te wandelen of te skiën. Maar in Nederland houd ik het bij wandelen of fietsen, tuinieren of lekker met een boek op de bank. Henriëtte zal voornamelijk voor team Oranje werken.

 

Mijn naam is Anne van Dellen, ik kom de komende tijd als waarneemster bij deze praktijk werken in team Blauw. Ik ben verloskundige sinds 2006, heb een aantal jaar in Engeland gewerkt en de afgelopen 6 jaar als waarneemster in veel verschillende praktijken door heel Nederland. Ik heb 2 volwassen kinderen die allebei in Engeland wonen. In mijn vrije tijd speel ik graag piano, zing in een koor en hou van lange wandelingen maken. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten tijdens de spreekuren.

 

 

Wie is Loes?
waarneemster bij team blauw en af en toe oranje ♦ flexibel, geduldig en avontuurlijk ♦ interesse voor andere culturen ♦ roots in de Achterhoek ♦ thuis geboren ♦ gewerkt in o.a. Achterhoek, Eindhoven en Amsterdam: ze is het hele land rond geweest ♦ eind 2015 verhuist naar Veenendaal (ja, voor de liefde!) ♦ in de vrije tijd: freubelen, dansen, sportschool, reizen, kamperen en bezig met de bouw van een nieuw huis!

 


Wie is Marianne?
Waarneemster in team oranje ( een vertrouwd gezicht) ♦ betrokken en ervaren ♦ enthousiast en toegewijd ♦ oog voor vernieuwing ♦  blijft graag leren ♦ zorgzaam en geduldig ♦ actief betrokken bij een jonge kerk ♦ na hard werken lekker relaxen met een goed boek, dagje uit met vrienden of familie, of wellness ♦ sport: tennis ♦ geniet van zon en leuke oude stadjes (Italië) ♦ natuur en bergen (huttentochten!) ♦ 25 jaar getrouwd (!) ♦  trots op haar zoon Jesse en dochter Suzanne (jongvolwassen allebei) ♦ hoopt nog heel veel jaren te kunnen werken in dit bijzondere vak. 

 

 

 

Voor de zomerperiode neemt Kisten van de Lustgraaf ook bij ons waar. Ze heeft begin van dit jaar ook al bij ons waargenomen en is dus een bekende in de praktijk.

Angela Hochstenbach
Angela Hochstenbach
Henriėtte Boon
Henriėtte Boon
Anne van Dellen
Anne van Dellen