0318 523 911
roos

Groot in het kleine


Praktijkvisie

 

Zwangerschap en bevalling; een natuurlijk proces

Wij zien het als onze taak dit natuurlijke proces te bewaken. Hierbij zullen wij jou en je partner zoveel mogelijk voorbereiden op wat komen gaat, door informatie en uitleg te geven en je vertrouwen te geven in dit natuurlijke proces.

En als er extra aandacht of andere zorg nodig is dan signaleren we dat tijdig, bespreken we dat met je en kijken samen wat de volgende stappen moeten zijn.

 

Luisteren en anticiperen

Wij nemen tijdens de zwangerschap de tijd om goed naar jou en je partner te luisteren en in te gaan op de vragen die jullie hebben. Ook de niet gestelde vragen zijn belangrijk om gehoord te worden.

 

Iedere zwangere haar eigen manier, haar eigen keuze

Het is voor ons belangrijk dat elke zwangere op haar eigen manier kan en mag bevallen. Thuis of in het ziekenhuis, met of zonder pijnstilling, zoals jij het wenst. Wij hechten veel waarde aan deze keuzevrijheid. Je mag erop rekenen dat je van ons de informatie en ondersteuning ontvangt die je nodig hebt en wenst zodat je de keuzes kunt maken die bij je passen. Jij bent uniek en beleeft de zwangerschap en de geboorte op je eigen manier. We lopen met je/jullie mee. Een goed doorlopen geboorteproces vormt immers de basis van een goede start van een nieuw leven.

 

De kracht van ons team

Kwaliteit: Samen weten we meer dan 1!

Continuïteit: Je wordt begeleid door je eigen team en samen zijn we er altijd voor je!

Samenwerking: Samen met alle partners in de geboortezorg in de regio!

 

Het kan altijd beter

Jouw feedback en de ervaringen van zwangeren en moeders/ouders die we eerder begeleid hebben gebruiken we om de zorg te blijven verbeteren. Goed kan altijd nog beter!