0318 523 911
roos

Groot in het kleine


Praktijkvisie

 

Zwangerschap en bevalling zien wij als een natuurlijk proces. Het is onze taak dit natuurlijke proces te bewaken en tijdig de symptomen te signaleren die een voorbode zouden kunnen zijn van medische risico's. Hierbij zullen wij jou en je partner zoveel mogelijk voorbereiden op wat komen gaat, door informatie en uitleg te geven en je vertrouwen te geven in dit natuurlijke proces.

Het is voor ons belangrijk dat elke zwangere op haar eigen manier kan en mag bevallen. Thuis of in het ziekenhuis, met of zonder pijnstilling, zoals jij het wenst. Wij hechten veel waarde aan deze keuzevrijheid, mits deze medisch verantwoord is. Je mag erop rekenen dat je van ons de informatie en ondersteuning ontvangt die je nodig hebt en wenst zodat je de keuzes kunt maken die bij je passen. Jij bent uniek en gaat door een proces op jouw eigen manier. We lopen graag met je mee.

Wij nemen tijdens de zwangerschap de tijd om goed naar jou en je partner te luisteren en in te gaan op de vragen die jullie hebben. Ons doel is een gezonde moeder, een gezond kind en ouders die tevreden kunnen terugkijken op de zwangerschap, bevalling en kraamtijd!

De praktijk voldoet aan de kwaliteitscriteria zoals opgesteld in het kwaliteitsregister van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen. Daarnaast hebben we een goede samenwerking met collega verloskundigen uit de regio, gynaecologen van het ziekenhuis Gelderse Vallei Ede, echocentrum Fara, kraamverzorgsters, huisartsen, lactatiekundigen en andere partners binnen de verloskundige zorg.

Jouw feedback en de ervaringen van zwangeren en moeders/ouders die we eerder begeleid hebben gebruiken we om de zorg te blijven verbeteren. Goed kan altijd nog beter!

Waarom willen we dat (missie)

  • Omdat dat het verschil maakt tussen zwanger zijn en zwanger zijn beleven!
  • Omdat ook de niet gestelde vragen belangrijk zijn om gehoord te worden.
  • Omdat een goed doorlopen geboorteproces een veilige basis vormt voor de start van een nieuw leven.
  • Omdat wij professionals zijn in ons vak.
  • Omdat de beloning van onze inzet een tevreden cliënt is.