0318 523 911
roos

Groot in het kleine


Student in team blauw

Hallo allemaal,

Ik ben Jip Hofma, 22 jaar oud en ik ben een verloskundige in opleiding. Van jongs af aan wil ik al verloskundige worden. Op dit moment zit ik in mijn vierde jaar van de opleiding aan de verloskunde Academie Amsterdam. Vanaf 8 maart tot 18 april kom ik stage lopen bij Verloskundigen Veenendaal. Ik heb hier enorm veel zin in! U kunt mij tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling en de kraamvisites. Mocht u dit liever niet willen, dan kunt u dit altijd aangeven bij mij of bij de verloskundige.

Hopelijk tot snel!

Studenten

Om de verloskunde in Nederland op een hoog kwaliteitsniveau te houden, is veel praktijkervaring nodig voor toekomstig verloskundigen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat studenten de mogelijkheid hebben om stage te lopen in een verloskundigenpraktijk.

Wij werken voornamelijk samen met de opleiding in Amsterdam. De studenten lopen mee tijdens spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Afhankelijk van het leerjaar van de student, zal er alleen worden meegekeken, of zullen ook handelingen door de student worden verricht onder supervisie van één van ons. Indien je hier bezwaar tegen hebt, kun je dit uiteraard aan ons kenbaar maken.  

Als er een student in onze praktijk stage loopt, kun je op deze pagina informatie vinden.

Wij hopen dat onze studenten veel van jullie mogen leren, want zonder ervaring... geen verloskundigen!