0318 523 911
roos

Groot in het kleine


Nieuwe Teams: TURF en WOL

CARRY stopt na 38 jaar!

Onze fijne collega Carry gaat per oktober stoppen met haar mooie werk als verloskundige! Na 38 jaar in het vak gaat Carry genieten van haar vrije tijd. We zullen een lieve en betrokken collega gaan missen! Het ga je goed Carry, geniet van je vrije tijd!

Centering Pregnancy in de praktijk

Nieuw! Dit jaar starten wij met Centering Pregnancy in de praktijk!

Wat is Centering Pregnancy?

Centering Pregnancy is een programma dat de medische controles en alle informatie rondom zwangerschap, de bevalling en de eerste tijd met je kindje combineert. Je volgt het programma samen met zwangeren vrouwen die even ver zwanger zijn als jij. De bijeenkomsten vervangen een deel van de afspraken die je anders op ons spreekuur krijgt.

Ben jij net zwanger en lijkt het je wat? Geef het dan aan bij de intake. Meer info lees je ook hier.

Locatie Appelvink in West

Vanaf 1 april 2021 hebben we er een spreekuurlocatie bij! Er is een nieuw gezondheidscentrum in Veenendaal West: Appelvink. In dit gezondheidscentrum bevinden zich onder andere huisartsen, fysiotherapie en haptonomie.

Op dinsdagochtend zal team Blauw spreekuur doen op de locatie aan de Appelvink en op donderdagochtend heeft team oranje spreekuur op deze locatie.

Wij zijn blij met deze samenwerking!

Jubileum!

 

 

 

Hoera! Oktober 2021 bestond onze praktijk 40 jaar! Dit hebben we op verschillende manieren gevierd.  Zie onze social media en onze website voor de diverse activiteiten.

Gezocht: betrokken ouders!

Ben je onlangs bevallen en vind je het leuk om je ervaringen rondom je zwangerschap, bevalling en kraambed te delen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het Verloskundig Samenwerkings Verband van regio Gelderse Vallei gaat graag met je in gesprek.

Heb je vragen of interesse? Neem dan contact op met Betrokken Ouders via betrokkenoudersgv@gmail.com