0318 523 911
roos

Groot in het kleine


Student in team oranje

Beste (toekomstige) mama’s en papa’s,

Mijn naam is Lisanne van de Beek en ik ben vierdejaars student aan de Academie Verloskunde in Amsterdam. De komende 12 weken zal ik mijn eindstage lopen bij Verloskundigen Veenendaal. Dit is van 7 juni tot en met 27 augustus.
Mijn allereerste stage heb ik ook gelopen bij Verloskundigen Veenendaal, Ik vind het daarom extra leuk om mijn laatste stage weer in Veenendaal te mogen doen!
Jullie kunnen mij de komende weken tegenkomen tijdens de spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Als u liever niet wilt dat ik aanwezig zal zijn, kunt u dit natuurlijk aangeven!
Ik hoop op een leerzame en gezellige tijd en heb er zin in om jullie binnenkort in de praktijk te gaan ontmoeten!

Locatie Appelvink in West

Vanaf 1 april hebben we er een spreekuurlocatie bij! Er is een nieuw gezondheidscentrum in Veenendaal West: Appelvink. In dit gezondheidscentrum bevinden zich onder andere huisartsen, fysiotherapie en haptonomie.

Op maandagochten zal team oranje spreekuur doen in Appelvink en op woensdagmorgen team blauw.

Wij zijn blij met deze samenwerking!

Jubileum!

 

 

 

Hoera! Oktober 2021 bestaat onze praktijk 40 jaar! Dit vieren we graag. Hoe? Dit verklappen we nog niet.... Hoe onze social media en onze website in de gaten. Stay tuned!

Bericht van Jiska

Na 26 jaar met hart en ziel als verloskundige bij de Verloskundigen Veenendaal gewerkt te hebben, moet ik nu helaas melden dat ik genoodzaakt ben  te stoppen met werken. Ik neem nu even rust, om daarna te kijken of en hoe ik weer als verloskundige kan werken.

Ik heb jullie met liefde geholpen. Veel mooie bevallingen begeleid, goede gesprekken gevoerd waarbij ik gezelligheid ook belangrijk vind. Helaas kwam ik als verloskundige ook minder leuke dingen tegen,  maar ook daarin hoop ik een positieve bijdrage geleverd te hebben.

De samenwerking met andere disciplines heb ik als fijn ervaren. Deze samenwerking zorgt voor de beste zorg, we vullen elkaar mooi aan.

Ik wens iedereen goede zwangerschappen, bevallingen en geluk voor de toekomst toe.

Liefs Jiska

Digitale geboorteaangifte in Veenendaal

Goed nieuws! Het is vanaf nu mogelijk om de geboorteaangifte digitaal te regelen. Dat scheelt een bezoekje aan het gemeentehuis voor de papa. Je kan inloggen met je DigiD op veenendaal.nl/geboorte en hebt een varklaring van ons nodig. Dit geldt alleen voor de kinderen geboren in Veenendaal.

MAATREGELEN MBT CORONA

Helaas hebben wij in de praktijk een aantal maatregelen moeten nemen ivm het coronavirus. Meer hierover lees je onder het kopje corona.
 

Gezocht: betrokken ouders!

Ben je onlangs bevallen en vind je het leuk om je ervaringen rondom je zwangerschap, bevalling en kraambed te delen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het Verloskundig Samenwerkings Verband van regio Gelderse Vallei gaat graag met je in gesprek.

Heb je vragen of interesse? Neem dan contact op met Betrokken Ouders via betrokkenoudersgv@gmail.com

Info-avond: bevalling en kraamtijd

data 2021: 6 juli, 31 augustus, 28 september, 26 oktober, 23 november en 21 december


Doelgroep: zwangeren en partners vanaf ongeveer 20 weken zwangerschap.
Tijdens deze avond wordt meer verteld over de laatste weken van de zwangerschap, voorbereiding op de bevalling, borst- en flesvoeding, de kraamtijd en natuurlijk worden ook jullie vragen beantwoord. 

Waar: Verloskundig Centrum, Verlaat 20G in Veenendaal
Tijd: 19:30 uur tot  21:30 uur
Kosten: € 5,- per persoon en € 7,50 per stel (inclusief koffie/thee)
Aanmelden: bij de assistente of via info@verloskundigenveenendaal.nl

Henny met pensioen

Na bijna 45 jaar werken als verloskundige is Henny eind september met pensioen gegaan! Hier hoorde een mooie dag bij met speeches en mooie cadeaus over en weer. Geniet van je verdiende vrije tijd Henny en je nachtrust!