0318 523 911
roos

Groot in het kleine


Locaties en parkeren

Voor meer informatie kunt u contact opnemen. Voor het aanmelden kunt u gebruik maken van het aanmeldformulier.

Contact

Verlaat 20G
3901 RG Veenendaal

tel. (0318) 52 39 11

Team Wol: 06-12036249

Team Turf: 06-12337836

Parkeren

Parkeren is het handigst in de Arie van Hensbergen parkeergarage. Er is een betaalautomaat geplaatst beneden in de Arie van Hensbergen garage. Dit betekent dat je niet meer bij het Kees Stipplein hoeft te betalen. Het kan nu in de garage zelf.

Als je gebruik maakt van stadsparkeren kan je natuurlijk altijd in en uitrijden en heb je geen automaat nodig.  Door gebruik te maken van Stadsparkeren hoeft u ook niet meer op zoek naar een betaalautomaat. U betaalt dan achteraf: 

Nooit meer zoeken naar kleingeld en niet méér betalen dan de parkeertijd. Sinds 1 maart 2015 betaalt u altijd gepast met Gepast Parkeren via Stadsparkeren. Met Gepast Parkeren kunt u de parkeerkosten achteraf betalen met een speciale parkeerpas of via uw mobiele telefoon. Meld u nu aan via www.parkerenveenendaal.nl en parkeer met 10% korting in de gemeente Veenendaal. Deze 10% korting actie geldt alleen voor de parkeerlocaties achter de slagboom.

 

Spreekuur in Veenendaal Oost

Op woensdagmiddag en op donderdagavond heeft 1 van de 2 groepen spreekuur in Veenendaal Oost. Dit is in de praktijk van de Dokters in Oost. Deze praktijk is in het Kloppend Hart Huis op de eerste etage. Het adres van het Kloppend Hart Huis is Hootsenheem 3 in Veenendaal. 

 

Spreekuur in Veenendaal West

 

Vanaf 1 april 2021 hebben we er een spreekuurlocatie bij! Er is een nieuw gezondheidscentrum in Veenendaal West: Appelvink. In dit gezondheidscentrum bevinden zich onder andere huisartsen, fysiotherapie en haptonomie.

Op dinsdagochtend zal team Blauw spreekuur doen op de locatie aan de Appelvink en op donderdagochtend heeft team Oranje spreekuur op deze locatie.

Wij zijn blij met deze samenwerking!