0318 523 911
roos

Groot in het kleine


Locaties en parkeren

Voor meer informatie kunt u contact opnemen. Voor het aanmelden kunt u gebruik maken van het aanmeldformulier.

Contact

Verlaat 20G
3901 RG Veenendaal

tel. (0318) 52 39 11

groep oranje: 06-12036249

groep blauw: 06-12337836

Parkeren

Parkeren is het handigst in de Arie van Hensbergen parkeergarage. Er is een betaalautomaat geplaatst beneden in de Arie van Hensbergen garage. Dit betekent dat je niet meer bij het Kees Stipplein hoeft te betalen. Het kan nu in de garage zelf.

Als je gebruik maakt van stadsparkeren kan je natuurlijk altijd in en uitrijden en heb je geen automaat nodig.  Door gebruik te maken van Stadsparkeren hoeft u ook niet meer op zoek naar een betaalautomaat. U betaalt dan achteraf: 

Nooit meer zoeken naar kleingeld en niet méér betalen dan de parkeertijd. Sinds 1 maart 2015 betaalt u altijd gepast met Gepast Parkeren via Stadsparkeren. Met Gepast Parkeren kunt u de parkeerkosten achteraf betalen met een speciale parkeerpas of via uw mobiele telefoon. Meld u nu aan via www.parkerenveenendaal.nl en parkeer met 10% korting in de gemeente Veenendaal. Deze 10% korting actie geldt alleen voor de parkeerlocaties achter de slagboom.

 

Spreekuur in Veenendaal Oost

Op donderdagavond en vrijdagmorgen heeft 1 van de 2 groepen spreekuur in Veenendaal Oost. DIt is in de praktijk van de huisarts van Dijken. Zijn praktijk is in het Kloppend Hart Huis op de eerste etage. Het adres van het Kloppend Hart Huis is Hootsenheem 3.