0318 523 911
roos

Groot in het kleine


Corona algemeen

Hierbij tref je onze laatste update over de corona maatregelen aan. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en onze beroepsvereniging KNOV.

Wie mag er mee naar het spreekuur?

Wij verzoeken je zoveel mogelijk alleen te komen naar je afspraak. Vind je het fijner om iemand mee te nemen dan kan dat, bij voorkeur iemand uit hetzelfde huishouden, zoals je partner.  Het dragen van een (niet medisch) mondneusmasker is verplicht. Bij uitzondering mag je kinderen meenemen. We verzoeken je wel om te overwegen of dit noodzakelijk is. In de wachtkamer en wandelgangen moeten we ons wel houden aan de 1,5 meter afstand. We willen je vragen om in wachtkamer K1 plaats te nemen als je met je kind(eren) komt. 

Belangrijk om te weten!

  • Heb je klachten zoals verkoudheid, hoesten, verhoging of plotseling verlies van smaak of reuk? Blijf thuis en laat je testen op het coronavirus. Ook als iemand uit hetzelfde huishouden deze klachten heeft verzoeken we je thuis te blijven. Bel in dit geval met de praktijk om te overleggen of we je afspraak kunnen verzetten.
  • Wij verzoeken je een (niet medische) mondneusmasker te dragen bij binnenkomst van het pand én in onze praktijk.
  • Bij binnenkomst in de praktijk verzoeken we je eerst je handen te desinfecteren bij de zuil.
  • Kom niet te laat én niet te vroeg. Ga niet eerder dan 5 minuten voor afspraaktijd het pand binnen.
  • Houdt rekening met de 1,5 meter afstand en geeft elkaar de ruimte.
  • Kom je uit een oranje of rood reisgebied, dan vragen we je om je afspraak te verzetten tot ná de 10 dagen thuisquarantaine. Voor de actuele informatie over het reizen naar het buitenland en de risico gebieden verwijzen we je naar de site van de rijksoverheid (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-op-vakantie-gaan)
  • Onze informatieavonden over de bevalling zullen vanaf nu alleen online plaats vinden.  Opgeven kan via de assistente (vanaf ca. 25 weken zwangerschap).
  • Er mag, naast de verloskundige, kraamzorg en je partner nog één extra persoon aanwezig zijn tijdens je bevalling. Het dragen van een mondneusmasker voor deze persoon is verplicht.
  • De nacontroles, ca. 6 weken na de bevalling, vinden in overleg telefonisch of op de praktijk plaats.

Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Bij vragen mag je ons natuurlijk altijd bellen!

Update 10-5-2021